MUNICIPÀLIA 2009: les ciutats al servei de les persones


TERMIGO i ASBERT van participar amb els seus productes OASIS a la fira líder en el sector dels equipaments i serveis urbans celebrada del 20 al 23 d'octubre de 2009 amb gran èxit de visitants professionals.

Municipàlia s'ha convertit en la cita de referència per a les primeres firmes del sector. La varietat i la qualitat de l'oferta converteixen el saló en un espai atractiu on els responsables de les administracions locals, acompanyats dels tècnics, troben totes les possibilitats per planificar les inversions municipals i així poder millorar els equipaments i serveis municipals i garantir, d' Així, la qualitat de vida dels ciutadans. En la passada edició va ser presentada la nova línia de mobiliari urbà climatitzat OASIS, amb enorme acceptació i interès per part dels assistents. Comptem amb la presència del Sr. Àngel Ros, alcalde de Lleida i el Sr. Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, entre molts altres que van manifestar de forma entusiasta el seu interès en els productes OASIS, atesa la seva eficiència i avançat disseny.


Tornar

Formulari de contacte

Pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari:
Comentaris: *
Protecció de dades *
 Accepto la Protecció de dades

* Obligatori


Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord.
Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'. estic d'acord