Legislació

Legislació

Biocool és l'única empresa fabricant de evaporatius amb el certificat d'higiene i garantia de NO TRANSMETRE la Legionel·la.

58985-prevencion-e-investigacion-de-plaga-bacteria-legionella-

L'LEGIONEL·LA és un bacteri que es troba àmpliament estesa en ambients aquàtics naturals (rius, llacs, aigües termals, etc.). Perquè la seva concentració augmenti, comportant risc per a les persones, ha de passar a colonitzar, fonamentalment a través de les xarxes de distribució d'aigua potable, sistemes hídrics construïts per l'home, com torres de refrigeració i sistemes de distribució d'aigua sanitària, on troba condicions de temperatura idònies per a la seva multiplicació (35-46ºC), protecció física i nutrients apropiats.
A partir d'aquestes instal·lacions la Legionel·la pot infectar a les persones si l'aigua és polvoritzada en forma d'aerosols de manera que el bacteri pugui ser transportada per l'aire en petites gotes i inhalada per les persones. En conseqüència, seran instal·lacions de risc en relació amb la legionel·la totes aquelles, que procurant condicions de nidificació adequat per a aquesta, fonamentalment aigua estancada o retinguda a temperatura de 25-45º C i especialment en presència de brutícia, produeixin aerosols que puguin ser inhalats per les persones.

Legislació:

MINISTERI DE SANITAT I CONSUM.
RD 865/2003, de 4 de juliol, pel qual s'estableixen els criteris higiènic-sanitaris per a la prevenció i control de la legionel·losi.

Art. 2.1. Les mesures que conté aquest Reial decret s'apliquen a les instal·lacions que utilitzin aigua en el seu funcionament, produeixin aerosols ........

Art. 2.2 º. Instal·lacions amb menor probabilitat de proliferació i dispersió de Legionel·la:
b) Equips de refredament evaporatiu que polvoritzen aigua.
"Els sistemes Biocool evaporen aigua per contacte a baixa velocitat sense producció d'aerosols."Formulari de contacte

Pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari:
Comentaris: *
Protecció de dades *
 Accepto la Protecció de dades

* Obligatori


Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord.
Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'. estic d'acord