LES ESTUFES DE GAS PROHIBIDES A FRANÇA

Les terrasses de París es queden sense estufes. Els bars i restaurants ja no podran utilitzar les seves famoses estufes de gas, que tant han proliferat des que el 2008 es va aprovar la llei antitabac, ja que l'Ajuntament acaba de prohibir el seu ús, a causa el seu impacte mediambiental.

LES ESTUFES DE GAS PROHIBIDES A FRANÇA

Més de 8.600 establiments de la capital francesa han d'adaptar ara les seves terrasses, per al que disposen d'un termini de dos anys, segons ha explicat un portaveu del consistori que va aprovar aquest dilluns la nova normativa.
L'ajuntament proposa com a mesura substitutòria i ecològica que es distribueixin mantes als clients, i recorda que els sistemes de calefacció elèctrics si estan autoritzats.

La Unió Patronal de la Indústria Hostelera (UPIH) ha lamentat aquesta normativa que 'obligarà els restauradors a emprendre noves inversions', quatre anys després d'aprovar-la prohibició de fumar en bars, restaurants i discoteques.


Tornar

Formulari de contacte

Pot posar-se en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari:
Comentaris: *
Protecció de dades *
 Accepto la Protecció de dades

* Obligatori


Utilitzem cookies per assegurar que donem la millor experiència a l'usuari en el nostre lloc web. Si continua utilitzant aquest lloc assumirem que està d'acord.
Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'. estic d'acord